DPL Kampus Mengajar Angkatan 5

Dosen PNF Berkontribusi Dalam Mendampingi Mahasiswa Kampus Mengajar

Program Stdui Pendidikan Nonformal mengucapkan selamat berkontribusi atas lolos seleksinya Bapak. Ari Putra, S.Pd., M.Pd. dan Ibu Ririn Gusti, M.Pd,I  menjadi Dosen Pembimbing Lapangan (DPL) program Kampus Mengajar angkatan 5 tahun 2023.  Kampus mengajar itu sendiri adalah  program yang memberikan kesempatan kepada mahasiswa untuk belajar di luar kelas selama 1 (satu) semester dengan menjadi mitra guru untuk berinovasi dalam pengembangan strategi dan model pembelajaran yang kreatif dan inovatif di satuan pendidikan sasaran, dengan fokus pada peningkatan kemampuan literasi dan numerasi siswa di sekolah sasaran.

Selamat berpartisipasi dalam program kampus merdeka !!

327 Replies to “DPL Kampus Mengajar Angkatan 5”

1. Woah! I’m really loving the template/theme of this site.
    It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get that “perfect balance” between user friendliness and
    visual appeal. I must say that you’ve done a very good job with this.
    Additionally, the blog loads very fast for me on Safari.
    Outstanding Blog!

Here is my page … vpn special coupon

2. I’m amazed, I have to admit. Rarely do I encounter
    a blog that’s equally educative and engaging, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head.
    The problem is something which not enough people
    are speaking intelligently about. I’m very happy that I stumbled across
    this in my search for something regarding this.

Feel free to visit my homepage … vpn coupon code 2024

3. Hi there! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to check
    it out. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be
    tweeting this to my followers! Wonderful blog and outstanding style